Geplaatst op Geef een reactie

Link ondergoed set van Sofilantjes – een restjesknaller!

Drie setjes

Tot nu toe had ik me er nooit aan gewaagd om ondergoed of zwemkleding te testen . Hoewel ik geen moeite heb met door mij gemaakte foto’s van mijn kinderen op social media, gingen foto’s in dergelijke kleding me toch te ver. Maar voor deze test mochten we mooie flatlays inleveren, en ik vond het superleuk om dit toffe setje te testen.

De restjesbak thuis had ook wel gigantische vormen aangenomen, ik wil dat dan niet weggooien, maar ze zijn vaak te klein voor iets anders dan babykleertjes. En hoewel ik die volop maak, leek de berg niet erg te slinken. Maar ondergoed heb je nooit genoeg, en waar vind je nou zulk leuk gekleurd ondergoed?

Je kunt een broekje of een boxer maken, en een korte top of een hemd. Wtje draagt meestal boxers, maar had laatst gevraagd om broekjes dus dat was een mooie kans. Het was wel even wennen voor haar, het voelt immers anders.

Je kunt het setje afwerken met boordstof of mooi biaisband. Dat laatste deed ik, niet in het minst omdat ik net een nieuwe coverlock met biesgeleider had gekocht.

Met boordstof is het supersnel klaar. Maar ook met de biezen op de naaimachine is het niet veel werk. De eerste twee setjes maakte ik voor de aankomst van de biesgeleider, en ook dat ging prima. Bij mij gaat altijd toch de meeste tijd zitten in het aanpassen van het patroon – hier van breedte 98 naar lengte 116. Het kindeke groeit hard in de lengte maar zeker niet in de breedte.

Zoek je dus een leuk en toegankelijk setje ondergoed? Groeit de berg reststukken tot het plafond? Dit is de set voor jou! En ook als je een heleboel dezelfde setjes uit een metertje wilt halen dan is dit een perfecte keus. Eén hemd met een heleboel matching broekjes: perfect!

Het patroon is hier te koop:

Links:
Dutch – https://www.sofilantjes.com/…/link-ondergoed-set…/
English – https://www.sofilantjes.com/…/link-underwear-set-english/
French – https://www.sofilantjes.com/…/ensemble-de-sous…/

Stoffen:
Roze/blauwe bloemen van Juels – Hazeltjes heeft Juels in het assortiment
Appelbloesem van Paapii – gekocht bij Hazeltjes
Roze/oranje bloemen van Vintage in my heart – gekocht bij Mevrouw Jett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.