Geplaatst op Geef een reactie

Key Largo Cargo shorts van Max and Meena


Hoewel het weer het nog niet doet vermoeden, maakte ik de afgelopen weken al een heleboel korte broeken. Die die arme kinderen van mij dus buiten aan moesten voor de mooiste foto’s. Dat gaan ze me vast nadragen als ze groter zijn, het was 7 graden toen ik ze fotografeerde…

De korte broeken in kwestie waren de Key Largo Shorts van Max and Meena. Een leuke korte broek in een heleboel variaties. Ze hebben aan de bovenzijde wat meer ruimte waardoor het broekje leuk plooit, zonder meteen een zak te worden. Het voorpand knip je ook aan de stofvouw, waardoor je daar geen naad ziet.

Er is een korte versie (tot halverwege het bovenbeen) en een wat langere (tot op de knie). Je kunt er grote rechthoekige zakken op zetten, kontzakken, een schuin weggesneden zak of ‘ gewone’ insteekzakken. Bijkomend voordeel is dat je deze korte broek, ongeacht de variant die je kiest, snel in elkaar zet.

Ik maakte een lange versie zonder zakken (mijn jongens zitten op rugby en daar mogen ze geen korte broeken met zakken dragen, dus het leek me goed er daar een paar van te maken). En drie korte: met insteekzakken, grote opgenaaide zakken en de schuin weggesneden zakken. Ik vind zelf dat ze de kinderen erg leuk staan. Ik vreesde een beetje hoe zo’n echt korte korte broek zou staan bij die lange dunne benen, maar het pakt prima uit.

Je koopt het patroon hier: Key Largo Cargo Shorts van Max and Meena

Mijn versies:
– Lange versie zonder zakken: stof van See you at Six (oudere collectie) gekocht bij Ansje Handmade
– korte koraalrode van geweldige badstof met horizontale streep van Lily Balou, gekocht bij Studio Spatz
– korte met dino’s van Eva Mouton, eentje met insteekzakken en eentje met opgestikte zakken, de dino’s heb ik bij een van de twee bovenstaande winkels gekocht, ik vrees dat ik niet meer weet welke van de twee. Maar ze hebben doorgaans allebei een mooie selectie van de awesome stoffen van Eva Mouton.

De link naar de site van Max and Meena is een affiliate link. Dat betekent dat de ontwerper mij een klein percentage geeft van de opbrengst. Dat kost jou niets extra en ik ben er blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.